chilifestival 2012

Er du bare lidt glad for chili og har fri enten d. 8 september eller d. 15 september er det oplagt at bruge dagen på en chili festival. Der vil være en masse spændende ting hvor du med garanti vil få åbnet øjnene for enten nye slags chili, måder at bruge chili på eller hjælp til at dyrke dine egne. Desuden kan du smage en masse forskelligt.

Der vil desuden være forskellige oplæg der er præsenteret på de forskellige steder.

Af dem jeg lige har kunne finde, vil Bjarne fra Barney.dk afholde en Chilifestival i Jylland d. 8 september og Gartneri Toftegaard ved Køge afholder en Chilifestival d. 15 september.

Jeg har tidligere handlet med begge og ved de begge steder virkelig er chilinørder og kan hjælpe både med produkter og vejledning hvis du selv vil dyrke chili.

By Chilinørden

Jeg ELSKER chili og bruger det næsten dagligt i min madlavning. Jeg har dyrket mine egne chilier siden 2012 - nogle sæsoner har jeg op til 30 forskellige sorter i vækst. Her på siden forsøger jeg at dele lidt af min erfaring med alle jer andre og håber at selv lære noget nyt undervejs i processen. Håber du vil skrive en kommentar hvis du har ris/ros eller forslag af forskellig art.

One thought on “Chilifestival i Danmark 2012”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *