chilisaucer

Hej og velkommen til chilisauce.dk – en side kun dedikeret til chilisaucer. Fra de helt milde til de vildt stærke.

Mange er på udkig efter en opskrift der ligger op af den chiliolie du kender fra den lokale shawarma bar eller pizzaria. Dog vil jeg udover bud på netop den, prøve at samle en masse andre “gør de selv” chilisaucer.

Flere og flere er begyndt at dyrke deres egne chili i drivhus eller blot vindueskarmen og det er oplagt at benytte ens egne chili til saucer der kan holde hele vinteren.

Hvor muligt, vil jeg inddele saucerne i en styrke scale fra 1-10 hvor 10 er det stærkeste. Dog er styrke både individuelt og hver enkelt sauce kan altid gøres stærkere eller mildere.

I stedet vil jeg primært forsøge at inddele saucerne på ingredienser (chili typer) – så kan du nemt finde forslag udfra den type chili du lige står med.

Udover chilisaucer, kan det sagtens være vi i fremtiden kommer ind på alternative måder at bruge sine chili – evt. som syltet, saltet, som slik.

By Chilinørden

Jeg ELSKER chili og bruger det næsten dagligt i min madlavning. Jeg har dyrket mine egne chilier siden 2012 - nogle sæsoner har jeg op til 30 forskellige sorter i vækst. Her på siden forsøger jeg at dele lidt af min erfaring med alle jer andre og håber at selv lære noget nyt undervejs i processen. Håber du vil skrive en kommentar hvis du har ris/ros eller forslag af forskellig art.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *