chili med frø

Jeg er stor tilhænger af at købe mine chili produkter via nettet – forsøgte også her i 2012 at få tilsendte mindre chili planter der var klar til udplantning i drivhuset i maj.

Går du selv med tanker om at lave chilisaucer, starter det hele jo med de skønne chili – og hvorfor ikke dyrke dem selv?

På denne side jeg jeg forsøge at samle de steder jeg selv har handlet og giver min ærlige mening om dem.

Barney.dk – her har jeg handlet både chili frø, minidrivhuse og frø til andre planter. Altid rigtig god service og fik oven i købet noget ekstra med første gang jeg bestilte (50 jiffy mener jeg det var). Bjarne fra Barney har også en fod med i BOC chilien fra Danmark. Samt han afholder chilifestival 2012.

Gartneri Toftegaard – Her har jeg købt chili, vandmelon, ananaskirsebær, tomatillos mv. som små planter. Det har fungeret fint og gode planter. Har stadig til gode at komme forbi og besøge dem. Bliver muligvis d. 15. september 2012 hvor de også har en chilifestival.

Chilihouse.dk – De er specialister i salg af chilisaucer. Her har jeg købt en del forskelligt for at finde frem til hvor min smag ligger. Der kan forekomme lidt længere levering end i andre webshops, men aldrig været noget i vejen med produkter eller supporten. Handler der gerne igen. Oplevede også i en af leveringerne af en flaske var sprunget – Chilihouse sendte mig en ny, samt lidt trøste chiliguf 🙂

 

By Chilinørden

Jeg ELSKER chili og bruger det næsten dagligt i min madlavning. Jeg har dyrket mine egne chilier siden 2012 - nogle sæsoner har jeg op til 30 forskellige sorter i vækst. Her på siden forsøger jeg at dele lidt af min erfaring med alle jer andre og håber at selv lære noget nyt undervejs i processen. Håber du vil skrive en kommentar hvis du har ris/ros eller forslag af forskellig art.

2 thoughts on “Køb chili frø, planter & saucer på nettet”
 1. Hej,
  super initiativ at dedikere en side til chili, chili ER fantastisk!
  Hvis man ikke vil dyrke egne chilier, har du så nogen steder du kan anbefale til køb af chili, hvor der evt. er større udvalg? Normale supermarkeder plejer kun at have 1-2 slags synes jeg.
  M.v.h. Maria

  1. Enig, chili er fantastisk 🙂

   Hvis du bor på Sjælland kan du kigge forbi Gartneri Toftegård i køge. Der er masser af frisk chili og mange sorter.

   Ellers vil jeg normalt anbefale en decideret grønthandler / asiatisk butik i byen -- de plejer at have lidt flere end man ser i supermarkedet.

   Jeg har også set Bilka fx. har Habenero chili

   Igen afhængigt af hvor du bor, men ved ude på landet hvor jeg fx. bor, der både gårdbutikker og privat dørsalg ud til vejen med frisk chili.

   Håber du finder nogen friske chili derude og dyrk endelig selv til næste år -- de fleste har mulighed for at have et par stående, i fx. vindueskarmen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *