the hippy seed company

Jeg er stor tilhænger af Niel Smith fra Australien der driver firmaet The Hippy Seed Company – han laver tons af smagstest på chilisaucer og friske chili sammen med venner og familie og optager det.

Tror jeg løbende her på siden vil dele lidt af hans videoer (er jeg sikker på han ikke har noget imod 🙂 )

På det seneste har han lavet flere af videoerne i Danmark hvor han har været på besøg og dem kan du finde længere nede. (Pas på med at efterligne ham – han har gjort dette i mange år og kræver noget intensiv chili-træning).

Der ligger mange timers smagstest på hans Youtube kanal – så savner du inspiration til en god købe chilisauce, kan du altid se deres reaktion på en given sauce.

Chilli Sauce Tests “Skobiyan F*****g Hot chilli Sauce”

Chilli Sauce Test “Dan’s BYSO Chilli Jam” with Trinidad Scorpion

Chilli Sauce Tests “Chef Kenny’s Aussie Smokin’ Hot Sauce”

 

Og her kan du se nogen videoer hvor de tester friske chili

Chilli Tests “Golden Cayenne” Capsicum Annuum

Chilli Tests “BOC or Bhut Orange Copenhagen” Capsicum Chinense

Denne her er rigtig speciel, da det er en ny sort der kommer fra Danmark – BOC som vil komme i handlen i september 2012.

Chilli Tests “Blondie” Capsicum Bacatuum

By Chilinørden

Jeg ELSKER chili og bruger det næsten dagligt i min madlavning. Jeg har dyrket mine egne chilier siden 2012 - nogle sæsoner har jeg op til 30 forskellige sorter i vækst. Her på siden forsøger jeg at dele lidt af min erfaring med alle jer andre og håber at selv lære noget nyt undervejs i processen. Håber du vil skrive en kommentar hvis du har ris/ros eller forslag af forskellig art.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *